14 februari wordt er wereldwijd Valentijn gevierd. Of je nu zelf een grote fan bent van deze “dag van de liefde” of het maar “commercie” vindt, maakt eigenlijk niet uit. De vrouw of vrouwen van je leven, verwachten sowieso een attentie op deze dag. Vrouwen? Uiteraard. Niet alleen je vrouw of vriendin verwacht een cadeautje, maar ook je mama en misschien zelfs je dochter zullen zeker gecharmeerd zijn wanneer je ook voor hen een attentie voorziet. Dat hoeft niets groots te zijn, integendeel. Vaak zijn de kleinste pakjes de allerleukste…

Zeg het met bloemen

Het is een cliché, maar dat is Valentijnsdag zelf misschien ook wel een beetje. Er is dus zeker niets mis met het geven van een bloempje aan de vrouw of vrouwen die je hart hebben gestolen. Rozen zijn echte klassiekers op 14 februari, maar dat weten bloemisten ook. Hun prijs is voor deze dag vaak vervijfvoudigd. Gelukkig zijn andere bloemen ook perfecte geschenken.

Klein cadeautje met grootse inhoud

Een andere klassieker die het altijd goed doet, zijn juwelen. Kettingen voor dames, armbanden of oorringen; elke vrouw is hier blij mee! Vind je het moeilijk om een juweel te kiezen zonder hierbij de mening van je liefste te horen? Speel dan op veilig. Een klassieke gouden of zilverkleurige ketting wordt door 99 procent van de vrouwen zeker gewaardeerd. Kettingen voor dames kunnen zo subtiel of zo opvallend zijn als je zelf wil, dus probeer zeker in je achterhoofd te houden waar je partner of je mama het meest blij mee zou zijn.

Ook wanneer je oorringen kiest, kan je eigenlijk weinig mispeuteren.  Of je nu gaat voor elegante hangers, subtiele oorknopjes of ronde diamantjes, je cadeau zal altijd met veel dankbaarheid in ontvangst genomen worden!

Lekker geschenk

Ook met snoeperijtjes maak je de meeste vrouwen wel gelukkig. Heerlijke pralines, een gepersonaliseerde chocoladereep of snoepjes in een toffe verpakking zijn leuke cadeautjes voor jong en oud. Mag het wat ondeugender? Geef je partner dan eetbaar ondergoed cadeau. Wil je graag volop meegenieten van je geschenk? Dan is een etentje ook altijd een prima idee. Boek een tafeltje in het favoriete restaurant van je geliefde of organiseer thuis een gezellige avond met take-away.

Liever origineel?

De vorige cadeau-ideeën waren allemaal vrij klassiek. Misschien kom jij graag wat verrassender uit de hoek. Probeer het in dat geval zeker te onthouden wanneer je liefde vermeldt dat ze iets tof, mooi of leuk vindt. Als je haar dat dan als verrassing cadeau kunt geven, scoor je zeker goede punten! Ook een dagje weg, een citytrip of een ervaring zoals een ballonvlucht zijn heel fijne, onvergetelijke cadeaus waarmee je je liefde kunt tonen.